Disclaimer

Disclaimer voor IPTV Smarters NL

Deze disclaimer beheerst uw gebruik van de digitale mediadiensten van IPTV Smarters NL, inclusief maar niet beperkt tot het streamen, downloaden en toegang tot televisiezenders, films en andere entertainmentinhoud (hierna te noemen ‘Diensten’). Door gebruik te maken van onze Diensten, gaat u volledig akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer. Als u het niet eens bent met enig deel van deze disclaimer, gebruik onze Diensten dan niet.

1. Geen Connectie met IPTV Smarters App

1.1. IPTV Smarters NL is niet verbonden, geassocieerd, gemachtigd, goedgekeurd door, of op enige wijze officieel verbonden met de IPTV Smarters app of het IPTV Smarters Pro team. We bezitten, ontwikkelen of beheren de IPTV Smarters app niet. Onze diensten zijn beperkt tot het leveren van de best compatibele afspeellijsten die werken met deze app. Alle verwijzingen naar IPTV Smarters zijn uitsluitend bedoeld om de compatibiliteit aan te geven, en we maken geen aanspraak op rechten of eigendom van de naam, het logo of de app van IPTV Smarters. Elke gelijkenis in namen, logo’s of afbeeldingen is puur toevallig. We zijn niet verantwoordelijk voor de functionaliteit, betrouwbaarheid of eventuele problemen die voortvloeien uit het gebruik van de IPTV Smarters app.

2. Beperking van Aansprakelijkheid

2.1. IPTV Smarters NL is niet aansprakelijk voor enig verlies of schade voortvloeiend uit het gebruik van onze Diensten, inclusief maar niet beperkt tot fouten, onderbrekingen of vertragingen in de verzending van inhoud.

2.2. We garanderen niet de nauwkeurigheid, volledigheid of betrouwbaarheid van enig materiaal, informatie of inhoud die via onze Diensten wordt verstrekt. We zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade voortvloeiend uit het vertrouwen op dergelijk materiaal.

2.3. We zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verliezen als gevolg van onbevoegde toegang tot uw account of persoonlijke informatie.

2.4. IPTV Smarters NL is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade voortvloeiend uit het gebruik van onze Diensten.

3. Beschikbaarheid en Kwaliteit van Inhoud

3.1. IPTV Smarters NL is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of kwaliteit van de inhoud die door derden via onze Diensten wordt geleverd.

3.2. We garanderen niet dat alle inhoud te allen tijde beschikbaar zal zijn. Bepaalde inhoud kan onderhevig zijn aan geografische of contractuele beperkingen.

3.3. We garanderen niet de kwaliteit van de uitzending of het streamen van de inhoud via onze Diensten. De kwaliteit van de inhoud kan variëren afhankelijk van uw internetverbinding en andere factoren.

4. Links naar Derden

4.1. Onze Diensten kunnen links bevatten naar websites of diensten van derden die niet eigendom zijn van of gecontroleerd worden door IPTV Smarters NL. We keuren geen inhoud, privacybeleid of praktijken van deze derde sites of diensten goed en nemen geen verantwoordelijkheid hiervoor.

4.2. IPTV Smarters NL heeft geen controle over, en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor, de inhoud, privacybeleid of praktijken van enige derde sites of diensten. U erkent en stemt ermee in dat IPTV Smarters NL niet verantwoordelijk of aansprakelijk is, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op dergelijke inhoud, goederen of diensten beschikbaar op of via dergelijke websites of diensten.

5. Gedrag van Gebruikers

5.1. Door gebruik te maken van onze Diensten, stemt u ermee in om te voldoen aan alle toepasselijke wetten, regels en voorschriften. U stemt er ook mee in onze Diensten niet te gebruiken voor enige illegale of ongeautoriseerde doeleinden.

5.2. U mag onze Diensten niet gebruiken om enige inhoud te verzenden die onwettig, intimiderend, lasterlijk, smadelijk, beledigend, bedreigend, schadelijk of anderszins verwerpelijk is.

5.3. U mag niet proberen ongeautoriseerde toegang te krijgen tot onze Diensten, servers of netwerken.

5.4. IPTV Smarters NL behoudt zich het recht voor om uw toegang tot onze Diensten te allen tijde te beëindigen wegens schending van deze gebruiksvoorwaarden.

6. Intellectuele Eigendomsrechten

6.1. IPTV Smarters NL en haar licentiegevers bezitten alle intellectuele eigendomsrechten op de inhoud en materialen die via onze Diensten worden verstrekt.

6.2. U mag geen inhoud die via onze Diensten wordt verstrekt gebruiken, reproduceren, distribueren, wijzigen of afgeleide werken creëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van IPTV Smarters NL.

7. Wijzigingen in de Diensten en Disclaimer

7.1. IPTV Smarters NL behoudt zich het recht voor om op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in onze Diensten en deze disclaimer.

7.2. Eventuele updates of wijzigingen in onze Diensten kunnen resulteren in wijzigingen in deze disclaimer.

8. Schadeloosstelling

8.1. U stemt ermee in IPTV Smarters NL, haar werknemers, functionarissen, directeuren en filialen schadeloos te stellen en te vrijwaren van alle claims, schade, aansprakelijkheden, kosten en uitgaven, inclusief maar niet beperkt tot advocaatkosten, voortvloeiend uit uw gebruik van onze Diensten of uw schending van deze disclaimer.

9. Toepasselijk Recht

9.1. Deze disclaimer wordt beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van de staat Californië, zonder rekening te houden met enige beginselen van conflicterende wetten.

9.2. Eventuele geschillen voortvloeiend uit of gerelateerd aan deze disclaimer zullen worden opgelost door middel van bindende arbitrage in de staat Californië.

10. Volledige Overeenkomst

10.1. Deze disclaimer vormt de volledige overeenkomst tussen u en IPTV Smarters NL met betrekking tot het gebruik van onze Diensten en vervangt alle eerdere overeenkomsten of communicatie.

11. Contacteer Ons

If you have any questions or comments about these Terms, please contact us via email at [email protected].

By using our services, you acknowledge that you have read, understood, and agree to our Disclaimer Policy.